Webáruház MLM köntösben

Talán már sejted, hogy ez egy olyan MLM üzlet ahol egy WEBÁRUHÁZ van! ITT MEGNÉZHETED!

Ez a webáruház több módon is termelhet neked pénzt!
Ez a webáruház több módon is termelhet neked pénzt!

450,000 termékkel feltöltött webáruházról beszélünk, ahol folyamatosan bővül a kínálat…. még élelmiszerek is vannak…… meg persze rengeteg minden más. A lényeg, hogy mindig van benne forgalom és ezáltal mindig keletkezik jutalék is. Tehát mindig lehet vele pénzt keresni. Tőled függ mennyit keresel vele.

Minden üzleti csomagunkban van WEBÁRUHÁZ LINK. Ezt megosztva lehet pénzt keresni mások vásárlásai után. A cég rendszere minden hétfőn kifizeti az előző heti jutalékokat. A webirodádban részletesen meg tudod nézni milyen és mennyi jutalékod keletkezett.

De nemcsak így tudsz pénzt keresni. Minden vásárlás után keletkezik úgynevezett UNIT. A Unitok bekerülnek egy fába ahol pénzt termelnek neked. Ezt úgy lehet a legjobban elképzelni mint amikor hozzád becsatlakoznak az emberek. Akkor is kapsz pénzt, az ő forgalmuk is után kapsz meg az ő Unitjaik után is kapsz pénzt.

Viszont Unitot nemcsak így lehet szerezni. Az üzleti csomagokban is vannak, illetve a unitfában amikor pénzt termelnek akkor még bizonyos esetekben ajándékba is kaphatunk.

Bármi kérdésed van, keress bátran! Kapcsolat