Röviden az üzletről!

Röviden elmondom az üzlet lényegét. Ha van még kérdésed ezek után, akkor mindenképp keress meg itt.

Ez egy olyan MLM üzlet ahol NINCS havi kötelező vásárlás, NINCS havi tagdíj sem. Tehát ahhoz, hogy megkapd minden héten a pénzed nem kell semmit kötelezően megvenned. Az MLM üzletekben pont ez a legnagyobb gátló tényező, hogy valamit minden hónapban meg kell venni vagy be kell fizetni. Az ember csak azután kapja meg a jutalékát. Itt NINCS ilyesmiről szó. Sőt….. itt túlárazott MLM termékek sincsenek.

Ebben az üzletben egy webáruház van 450,000 termékkel feltöltve. Ez folyamatosan bővül. Ebből a webáruházból 2 féleképp is pénzt tudsz keresni. Ráadásul úgy, hogy nem kötelező vásárolnod belőle. A rengeteg termék közt élelmiszerek is vannak. Tehát olyan dolgok amiket feltétlenül és önszántukból vesznek meg az emberek. Nem kell erőltetni a vásárlást. Midig van forgalom, tehát mindig van belőle haszon is.

Röviden ilyen egyszerű a webáruházzal pénzt keresni!

WEBÁRUHÁZ: kattints ide!

Az üzletből első körben akkor keresel pénzt, amikor behozod az új munkatársadat. Ő vesz egy üzleti csomagot és kész. NINCS több költsége. Aztán azt tudni kell, hogy minden üzleti csomagban ott van a webáruház link, amivel a link tulajdonosa pénzt tud keresni. Ez az első BIZTOSÍTÉK arra nézve, hogy itt mindenki JÓL JÁR! A linket megosztja például Facebookon és amikor az emberek azon keresztül vásárolnak akkor jutalékot kap. Röviden ez a lényege. Ilyen egyszerű.

A webáruházzal még lehet másképp is pénzt keresni. Erről nézd meg a bemutatónkat ide kattintva! Ezt kicsit bonyolult lenne leírni.

Minden üzleti csomagban van kedvezmény is. Ezekkel a termék partnereinknél kedvezményesen vásárolunk. Valamint a cég munkatársai igénybe vehetik a VODAFONE telefon csomagját is. Ha ez érdekel bővebben akkor írj nekem : kapcsolat.

A cég legújabb újítása az egyik termék partnerhez köthető. Röviden elmondom a lényegét. Aki az OMW-nél tankol nemcsak kedvezőbb áron teszi ezt, hanem még ráadásul kap pontokat is. Ezek a pontok beleszámítanak a karrier építésbe. Ezekkel lehet az üzleti szinteken haladni és ezáltal még több pénzt keresni. Ugyan így minden vásárlás ami a webáruházba történik az után is jár a karrier pont.

Azt mondtam már, hogy minden üzleti csomagban van webáruház link, amivel pénzt keresel. Amin keresztül az emberek vásárolnak akkor a jutalékod mellé még karrier pontokat is kapsz. Plusz te magad jóval kedvezőbben vásárolsz.

Röviden:

*egyszeri befizetéssel elkezdheted

*itt webáruház van

*nincs havi kötelező vásárlás, nincs havi tagdíj

*három féleképp is pénzt keresel

*biztonságot adó termék partnerek vannak, pl: OMW, VODAFONE, ALLIEXPRESSZ, RENTALCARS, BOOKING,TESCO…..STB

*ingyenes tréningek vannak

*nincs versenytársunk

NE HABOZZ! GYERE ÉS CSATLAKOZZ HOZZÁNK! MINÉL ELŐBB TESZED MEG, ANNÁL JOBBAN JÁRSZ!

Most jókor vagy jó helyen! Röviden ennyi!