Üdvözöllek! Ismerj meg ha van kedved!

 Ismerj meg, hogy együtt dolgozzunk a TE sikereidért!

Sándor Éva Melinda vagyok. Pár évvel ezelőtt kijöttem Angliába mert Magyarországon nem találtam a helyem. Környezetváltozásra volt szükségem.

Az út eleinte iszonyú nehéz volt. Semmi nyelvtudással, semmi kapcsolattal, kevés pénzzel indultam el az ismeretlen országban. Eleinte nem volt munkám, amikor meg lett akkor is éjt nappallá téve dolgoztam. De még így is se jutottam semmire. Nem adtam fel, addig folytattam és küzdöttem amíg végül megkaptam munkám gyümölcsét! Keményen megfizettem az árát. De nem bánnom mert rengeteget tanultam az úton. Így tudok segíteni másoknak is.

Ha szeretnél bárhogyan változtatni az életeden akkor mindenképp keress meg: kapcsolat.

A 4 év alatt a semmiből felépítettem a saját vállalkozásomat. Idegen országban, pénz nélkül, barátok nélkül. De sikerült! Ugyanezzel az erős elszántsággal építem az MLM üzletemet is. Mondhat bárki bármit…..én ebben találom a megoldást a SZABAD ÉLETSTÍLUS megteremtésére!

Mivel tudom milyen nehéz egyedül bármit is elérni ezért segítek az embereknek. Ismerj meg erről az oldalamról is! Nemcsak ezzel az üzlettel hanem egy önfejlesztő programmal is. Ezt ide kattintva éred el!

KITARTÁSSAL BÁRMIT ELÉRHETSZ!